בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10330 - ההבדל בין פלפל צהוב לאדום תאריך: 11/12/2019
תחומי דעת:  בוטניקה [ ביולוגיה ]  , הנדסת מזון  
מה ההבדל בין פלפל צהוב לאדום ? 1. מה נכון משתי האפשרויות א. האם הם אותו זן בדיוק, ורק דרגות הבשלה שונות. כך שהצהוב בסוף הופך לאדום, כאשר יבשיל במלואו ? ב. אילו זנים שונים. כך שצהוב גם אם יבשיל עד תומו, לעולם לא יהפוך לאדום ? 2. מה כמות 2 הקרוטנואידים הבאים בפלפל *צהוב* א. lutein ב. zeaxanthin תודות רבות מראש
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום נגה

מצורף מאמר קצר של דר' אילן פארן שפורסם ועונה לשאלתך
https://www.agri.gov.il/download/files/%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%9F%20%D7%A4%D7%A8%D7%9F-%20%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%99%20%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C0001_1.pdf

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות