בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10347 - הקשר בין חומצה ציטרית להולכת חשמל תאריך: 31/12/2019
תחומי דעת:  כימיה אורגנית [ כימיה ]  , כימיה פיזיקלית [ כימיה ]  , ביוכימיה [ ביולוגיה ]  
שלום אני וכמה חברות עושות עבודה בכימיה ושאלת החקר שלנו היא: כיצד כמות החומצה הציטרית בפירות הדר שונים ישפיעו על ההולכה החשמלית שלהם? אנחנו מתקשות למצוא את הקשר הישיר בין החומצה הציטרית להולכה החשמלית ונשמח לקבל החבנה בנושא זה. תודה מראש.
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום גבריאלה

ישנו אתר אינטראקטיבי של מכון דוידסון בו תוכלו לבצע ניסוי און-ליין ולראות את התוצאות עם חומר קרע נוסף

https://davidson.weizmann.ac.il/online/tikshuv/chemistry/%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%94-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1


 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up