בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10359 - דרכי מדידת עובש תאריך: 9/1/2020
תחומי דעת:  ביוכימיה [ ביולוגיה ]  , אימונולוגיה וירולוגיה ומיקרוביולוגיה [ ביולוגיה ]  
שלום, אני כרגע עושה את הביוחקר שלי בביולוגיה על התפתחות עובש בלחם בטמפרטורות שונות. בעבודה אני צריך להציג את מדידת את כמות העובש שהתפתח בכל פרוסת לחם ואני לא יודע מהי הדך מדידה הנכונה לכך. יש דרך כלשהי?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רון 

נשאלו מגוון שאלות דומות לשאלתך בעבר באתר בשער

תוכל לעיין בקישור

http://www.bashaar.org.il/SearchResults.asp 
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up