בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10407 - השפעת מיצוי בצל על התפתחות חיידקי איקולי תאריך: 30/1/2020
תחומי דעת:  אימונולוגיה וירולוגיה ומיקרוביולוגיה [ ביולוגיה ]  , פיזיולוגיה ורפואה [ ביולוגיה ]  
בניסוי שערכנו בדקנו את השפעתם של מיצויי בצל ושום בריכוזים שונים על מצה חיידקי איקולי. בשום קיבלנו תוצאות יפות של הילות בגדלים שונים על פי הריכוזים שסמנו, אילו בבצל בכל הריכוזים השונים לא קיבלנו כלל תוצאות . האם דבר זה הוא הגיוני?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום נועה

שאלות דומות נשאלו בעבר באתר בשער ונענו על ידי המומחים שלנו

ניתן לעיין בקישורים: http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8321

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=4699


http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=4870

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=4066

 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up