בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10512 - תסיסת שמרים תאריך: 21/10/2020
תחומי דעת:  ביולוגיה  
מהם ההרכבים הכימים של סוגי סוכר שונים כמו, סוכר סלק, ענבים, חום בהיר חום כהה, לבן. כלומר כמה גלוקוז פרוקטוז הם מכילים? בנוסף איך ריכוז שונה של חומנרים בסוכרים ישפיעו על קצב תסיסת שמרים?
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב,

מצרפת קישור לשאלות שנשאלו בעבר בנושא זה,

בהצלחה 
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות