בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10534 - תסיסת שמרים בריכוז סוכרוז תאריך: 2/12/2020
תחומי דעת:  ביולוגיה  
עשינו ניסוי של השפעת ריכוז סוכרוז על גובה תסיסת השמרים בריכוזים בטווח של 0% עד 100% ההשערה שלנו הייתה שככל שריכוז הסוכרוז גבוה יותר כך גם התסיסה גבוהה יותר. בפועל מה שיצא שריכוז סוכרוז 40% היה הכי גבוה ולא מצאנו עלז ה מידע באינטרנט ותהינו מה הסיבה שההשערה שלנו לא נכונה ולמה דווקא בריכוזים גבוהים יותר מ40% יש ירידה בגובה התסיסה. תודה מראש
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב

שאלות בנושא נשאלו בעבר באתרינו.
להלן תשובה בנושא:

http://old.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=5625 

בהצלחה, 

 

בשער ברשת

פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות