בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10558 - יצירת גבן מחלב סויה תאריך: 20/1/2021
תחומי דעת:  ביולוגיה  
היי, אני עושה ביוחקר בנושא תהליך הגיבון של חלב סויה. כחלק מהביוחקר נדרש ממני לומר איזה אורגניזם נבדק בעבודה. זאת אומרת, עליי לדעת אילו חיידקים מצויים בחלב הסויה. אני פונה אליכם במטרה לקבל תשובה מכיוון שלא מצאתי תשובה במאמרים מדעיים. תודה מראש, כנרת.
תשובה מאת: פרופ' שמעון מזרחי
   

שלום רב,

חיידקים בחלב הסויה יהיו כתוצאה מזיהומים בתהליך ההפקה מסויה. אפשר למצוא מאמרים מדעיים כאשר מחפשים תחת הנושא microbiology of soy milk.
 
בהצלחה.
 

פרופ' שמעון מזרחי
הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
הטכניון

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות