בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10679 - הישרדות תאריך: 1/12/2021
תחומי דעת:  כימיה  , ביולוגיה  , ביולוגיה  
זוהי שאלת המשך, לצפייה בשאלה המקורית לחצו כאן
חלפה שנה וחצי מהשאלה לגבי החומצה הפטית ובכל זאת, ההבדל בהמצאות החומצה בלחם מול קמח ברורה כשמביאים בחשבון את אחוז המים שבלחם מול קמח בלבד. מה הפלא אם כן? בכבוד רב
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב ארני,

 

שאלתך נשאלה בעבר, 

מצ"ב מענה מפורט לשאלתך על ידי פרופסור חיים קיגל

http://old.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=10410
 

מקווה שתשובה זו תסייע לך,

בברכה

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות