בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 10697 - רמת סוכר בדם תאריך: 10/4/2022
תחומי דעת:  ביולוגיה  
שלום. אשמח לדעת, איך תיתכן רמת סוכר גבוהה בדם אם הסוכר היא מולקולה המתמוססת במים והדם רובו מים?
תשובה מאת: ד"ר ערן גפן
   


לא מבין את השאלה... סוכר מאד מסיס במים, וקפה הוא ברובו מים... האם ריכוז הסוכר בקפה לא יעלה (יהיה יותר מתוק) אם נוסיף סוכר לקפה?

ד"ר ערן גפן
ביולוגיה וסביבה
אוניברסיטת חיפה

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות