בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 5517 - האם חיידקים משפיעים על טעם הסנדווביץ`\כריך? תאריך: 5/2/2012
תחומי דעת:  מדעי הסביבה  , תזונה ובריאות [ ביולוגיה ]  , הוראת המדעים  
יש לנו סנדוויץ' עם גבינה לבנה, אחרי 6 שעות בילקוט טעמו לא טוב, ריחו רע והוא רך. מה הסיבות לכך?
האם מעורבת בכך פעילות חיידקים?
האם זה קשור לכמות החמצן? לטמפרטורה?
האם האריזה משפיעה?
שמנו לב שככל שתוכן הסנדוויץ' 'רטוב' (כמו גבינה לבנה), הסנדוויץ' מתקלקל מהר יותר (בהשוואה לגבינה צהובה).

מהן הבדיקות הכימיות שאפשר לבצע?

נודה לכם על תשובה מהירה -דחוף-.
ניצן געש וטל וויינשטיין .
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

להלן קישור בנושא:

השפעת חיידקים על המזון שאנו אוכלים

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות