בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 5518 - בשר, חיידקים, טמ"פ וטעם. תאריך: 5/2/2012
תחומי דעת:  מדעי הסביבה  , תזונה ובריאות [ ביולוגיה ]  , מוט"ב  

יש לי כמה שאלות שנוגעות להשפעת טמ"פ האחסון של הבשר על טעם הבשר ועל הבריאות:




  1. ? במסעדות נותנים סטייק שאינו מבושל, האם אין חשש לחיידקים


  2. כמה זמן בשר יכול להיות לא בקירור ללא פגיעה בבריאות


  3. האם בשר קפוא שהופשר והקפיאו אותו מחדש יש נזק לבריאות ?


  4. בשר טרי שלא הוגש לאחר 24 שעות, האם אפשר להקפיאו והוא יהייה ראוי לאכילה ?


  5. ?האם בשר מקולקל (שהייה לא בקירור הרבה זמן) משפיע על הבריאות
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

להלן קישור בנושא:

http://www.starmed.co.il/DOH/FoodPoisoning

http://www.meafood.org.il/Health/defrosting%20meat.pdf

נשמח להמשיך ולסייע,
בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות