בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 5608 - טיגון בשמן זית תאריך: 25/3/2012
תחומי דעת:  כימיה  , מדעי הסביבה  , תזונה ובריאות [ ביולוגיה ]  , הוראת המדעים  , מוט"ב  

שלום:)


שמעתי כמה דעות נוגדות לגבי טיגון בשמן זית, ורציתי לדעת האם מותר לטגן בו , והחל מאיזו טמפרטורה הוא מתפרק, תודה:)י

תשובה מאת:  בשער ברשת
   


להלן תשובה בנושא:

http://www.Bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=4922

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340069,00.html


בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות