בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 9349 - השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום תאריך: 23/02/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  , כימיה  , הנדסת מזון  

שלום רב,

בשאלה כיצד טמפרטורות גבוהות משפיעות על ויטמין C בפלפל אדום - המרכיב האנזימטי משפיע על כמות ויטמין C בפלפל (אוקסידאזות) או על התהליך הכימי (חימצון חיזור) או על שניהם???

אשמח לתשובה

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

מור, צהרים טובים!

יש לשאלתך מס' תשובות שכבר פורסמו באתרנו. מצ"ב הקישורים אליהם:

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=9011

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8919

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8776


בהצלחה והמשך יום טוב,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות