בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 9351 - השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה. תאריך: 23/2/2017
תחומי דעת:  ביולוגיה  , כימיה  , הנדסת מזון  

מע' בשער, שלום רב!

אנו תלמידי כיתה יא' במגמת ביולוגיה, עושים את עבודת הביוחקר שלנו לבגרות בנושא התרככות הבננה בעקבות השפעת טמפרטורה גבוהה. יש לנו שאלה לגבי קליפת הבננה: האם יש השפעה של הקליפה על התרככות הבננה בעקבות טמפרטורה גבוהה והאם זה קשור לאתילן?

תודה מראש

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

ירון, צהרים טובים!

באתר 'בשער ברשת' פורסמו מספר שאלות דומות על התרככות הבננה ועל אתילן. אני מצרפת מס' קישורים רלוונטיים לנושא. בתשובה הראשונה לשאלה 7438 תמצאו פירוט על אתילן בטמפ' שונות וקישורים למאמרים. בנוסף, בתשובה לשאלה 8970 תמצא עוד קישורים רבים לשו"ת דומות, שיכולים לעזור לכם.

שיהיה לכולכם הרבה בהצלחה!

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=7438

http://www.bashaar.org.il/Question.asp?Question_id=8970

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות