בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 9530 - שוני בין הקמחים בהקשר לקצב נשימת השמרים תאריך: 19/2/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  , הנדסת מזון  
שלום אני עושה ביוחקר וחוקרת את קצב נשימת השמרים בנוכחות של קמחים שונים.. כרגע אני מחפשת רקע ביולוגי לעבודה..כבר ברור לי ההבדל בין קמח לבן לקמח מלא ..בקמח לבן הסוכר זמין יותר ולכן קצב הפעילות יהיה גדול יותר מאשר בקמח מלא. אני מחפשת על ההבדל בין עוד סוגי קמחים.. חשבתי לעשות גם על קמח תירס, קמח טף וקמח עדשים אדומות.. מה הקשר של קמחים אלו לקצב נשימת השמרים? אשמח לעזרה:) תודה!
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי אביה,

מצ"ב מאמרים על תסיסת שמר במצע של קמח תירס, עדשים אדומות, השפעות רכיבים שונים על תסיסה 
ויש עוד הרבה מאמרים רלוונטים בgoogle scholar.

בהצלחה!

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות