בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     אקלים
     ארכיאולוגיה
     ביוטכנולוגיה
     ביוכימיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     ביולוגיה
     גנטיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     וטרינרי
     חינוך
     כימיה
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     מיקרוביולוגיה
     מנהל עסקים
     פסיכולוגיה
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
שאלה מספר 9687 - שלום אנחנו עושות ביו חקר בנושא השפעת טיפות שמן זית על קצב התרבות העובש בלחם תאריך: 5/2/2018
תחומי דעת:  ביולוגיה  , הנדסת מזון  
אנחנו מחפשות מאמרים מדעיים על שמן זית והשפעתו על קצב התרבות העובש. מצאנו ששמן זית עשיר בנוגדי חמצון. האם יש קשר בין עובש ונוגדי חמצון? נא לעזור לנו למצוא מאמרים מדעיים על הנושא תודה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

היי אסיל,

אני מצרפת לך:

תשובה של ד"ר ציפורה טייטל על שמן זית כמעכב חיידקים.

 מאמר על ההשפעות של מיצוי מזיתים ירוקים.

מאמר כללי על אנטיבקטריאלים מצמחים.

מאמר על השפעות חומצה אולאית על גדילה של עובש.

בהצלחה!
 

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות