>
שלח שאלה למומחה
-
מאגר שאלות ותשובות
כל התחומים
אסטרופיזיקה
אפיגנטיקה
אקלים
ארכיאולוגיה
ביוטכנולוגיה
ביוכימיה
ביולוגיה
ביולוגיה
ביולוגיה
גנטיקה
הנדסת חשמל
הנדסת מזון
השכלה גבוהה
וטרינרי
חינוך
כימיה
כימיה
מדעי המוח
מדעי כדור הארץ
מיקרוביולוגיה
מנהל עסקים
פסיכולוגיה
פרקינסון
קרימינולוגיה
קרקע ומים
ננוטכנולוגיה
הנדסה
מדעי המחשב
כימיה
ביולוגיה
פיזיקה
רפואה
מתמטיקה
מדעי הסביבה
גיאוגרפיה
מוט"ב
הוראת המדעים
אזרחות
כלכלה
היסטוריה
משפטים
פסיכולוגיה
תנ"ך
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות
>
הנדסת מזון
שם המומחה
כותרת השאלה
תאריך
מספר שאלה
ד"ר רפאל נשר
שוקולד
2/9/2020
10493
ד"ר גדעון בלע
קצפת בחלל
15/1/2020
10367
ד"ר גדעון בלע
קצפת בחלל
15/1/2020
10366
בשער ברשת
ההבדל בין פלפל צהוב לאדום
11/12/2019
10330
בשער ברשת
מה זמן הבישול עושה לוויטמין c שבלימון
25/11/2019
10309
פרופ' סימה ירון
עובש ותולעים
7/8/2019
10202
ד"ר קובי מאירי
שאלה
29/7/2019
10199
ד"ר עדנה אופנהיימר
אכילת זיתים
25/6/2019
10188
ד"ר דוד עזרא
כתמים חומים-שחורים על כרובית
2/6/2019
10172
ד"ר אורן תירוש
פירוק לקטינים בסיר לחץ
24/07/2019
10171
ד"ר עדנה פסיס
האם ניתן לאכול פרי לא בשל של משמש ואם כן יתרונות מול חסרונות
30/5/2019
10170
בשער ברשת
ביוחקר
30/12/2018
9986
ד"ר רוני שפירא
בדיקת נוכחות הכימיקל אקריל אמיד במזון
7/10/2018
9853
בשער ברשת
השפעת ריכוז מלחים במי השקייה על נביטת חיטה
9/5/2018
9786
בשער ברשת
פוספטאז בהבשלה
18/3/2018
9738
בשער ברשת
האנזים GALT בשמרי בירה
4/3/2018
9726
ד"ר רון פורת
השחמה של פירות שונים
1/3/2018
9720
פרופ' אילת פישמן
השפעת הקפאת מיץ לימון על ויטמין C
1/3/2018
9717
ד"ר יורם אייל
מהי השפעת אגוזי פקאן עם קליפתם על הבשלת אבוקדו?
1/3/2018
9705
בשער ברשת
שלום אנחנו עושות ביו חקר בנושא השפעת טיפות שמן זית על קצב התרבות העובש בלחם
5/2/2018
9687
פרופ' מרטין קופאייק
ניסוי בנושא השפעת סוגי סוכר שונים על תסיסת השמרים
22/1/2018
9661
בשער ברשת
ביוחקר- השפעת מיץ עגבניות על זרעי חיטה
14/12/2017
9630
בשער ברשת
בקשת עזרה בניסוי בביולגיה
30/11/2017
9593
בשער ברשת
שוני בין הקמחים בהקשר לקצב נשימת השמרים
19/2/2018
9530
בשער ברשת
האנזים ppo
18/6/2017
9464
ד"ר ויקטור רודוב
ויטמינים בפירות רגילים לעומת פירות אורגניים
27/11/2017
9455
פרופ' יחזקאל קאשי
מהו טווח ה-pH שבו מתבצעת תסיסת שמרים?
18/4/2017
9399
בשער ברשת
עידן הפלסטיק
5/4/2017
9397
בשער ברשת
השפעת קליפת הבננה בתהליך ההבשלה.
23/2/2017
9351
בשער ברשת
ניסוי ביוחקר- השפעת ריכוזי אלכוהול על אנזימי הכבד
23/2/2017
9350
בשער ברשת
השפעת טמפ' על ויטמין C בפלפל אדום
23/02/2017
9349
ד"ר קובי מאירי
ההבדל בין חלב בקר בארץ ובחו"ל
23/2/2017
9338
פרופ' אילת פישמן
כיצד נשמרת צורה הנטיפית של שוקולד צ`פס בזמן אפייה?
8/5/2017
9316
ד"ר קובי מאירי
הקשר בין שומן וחומציות בחלב
19/12/2016
9231
פרופ' אילת פישמן
השפעת אחוז מוצקי הקקאו על מידת ההתכה
25/01/2016
8777
ד"ר רוני שפירא
בדיקת פעילות bifidus actiregularis?
13/2/2014
7533
ד"ר ענבר ברוש
ברזל בדגני בוקר
15/12/2013
7503
פרופ' דורון שטיינברג
ביוחקר - השפעת החומר "מסטיקא" על חיידקי הפה
17/12/2013
7502
בשער ברשת
חלודה במדפים במקרר
10/12/2013
7479
בשער ברשת
שמושי מלח לימון באוכל
05/11/2013
7390
פרופ' יואב ליבני
עוגיות במילוי ריבה האם יש דרך למנוע ניידות המים
8/9/2013
7218
פרופ' נחמן פסטר
פרי וירק עם סימני עובש
10/04/2013
6163
פרופ' מיכאל נעים
ביוחקר בביולוגיה
27/2/2013
6034
פרופ' יואב ליבני
חוקרים גלידה
13/12/2012
5958
בשער ברשת
קרינת מיקרוגל- מים
15/11/2012
5899
פרופ' שמעון מזרחי
בצק שמרים,התפחה,גלוטן וקשרי גופרית (DISULFIDE BRIDGE)
14/11/2012
5806
עבור לעמוד:
1
הבא
הקודם